Här skriver jag allt om heminredning & vardagsting

Den udda jakten på ett soffbord


skrivet den 19 nov av Kim, klockan:10:41
Något som jag alltid har haft ett udda intresse för är olika sorters soffbord. Tänka sig att av allting i världen som man kan falla för så är det just soffbord. Jag har nu under en längre tid haft samma bord av marmor och det har blivit ett par tråkiga märken efter diverse olyckor som varit framme. Jakten på ett nytt soffbord är det som jag har mest engagemang för. Tror säkert att det finns över hundra kataloger från heminredningsbutiker som ligger och har tidigare skräpat i mitt hem. Hoppas att inte utbudet är allt för utdaterat bland dem då jag har sparat på dessa i ett antal år. 

Lättast och billigast vore att åka till IKEA och bara nöja sig med ett traditionellt soffbord i ek. Det kan ju aldrig gå fel när man väljer ett bord utav trä, men en glasskiva till bordet hade varit otroligt vackert i mitt vardagsrum. 

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt